ONS AANBOD

Op zoek naar een andere motor? Bekijk hier ons aanbod. 
Staat de motor die u zoekt er niet tussen, neem dan ook contact met ons op. Wij zoeken graag met u mee!

Aanbod

Yamaha BT 1100 Bulldog

Deze leuke Bulldog staat er opties en technisch goed bij.
De motor is voor de verkoop helemaal klaargemaakt.
Er is aan de motor een grote beurt uitgevoerd en er zijn twee nieuwe banden gemonteerd.
Verder is hij helemaal nagekeken en staat hij klaar voor aankomend seizoen.

Bekijk
Aanbod

Suzuki GSX R 750

De Suzuki GSX R 750 staat klaar voor een nieuwe eigenaar! De motor heeft net groot onderhoud gehad en de voorband is vervangen. Door de hogere kilometerstand valt de motor in een mooie prijsklasse.

Bekijk
Verkocht

Honda CBR 600RR

Deze lichte en snelle Honda CBR 600RR staat klaar voor nog jaren rijplezier. De motor is in zeer goede staat en heeft volledig onderhoud gehad. Hij staat gepoetst in de showroom.

Bekijk
Verkocht

Suzuki V-STROM DL 650

Deze Suzuki V-STROM is een fijne toermotor, rijdt heerlijk en zit perfect voor de lange ritten. Er zit een topkoffer bij zodat je makkelijk spullen mee kunt nemen.
De motor heeft al het onderhoud gehad en staat gepoetst in de showroom  te wachten op zijn nieuwe eigenaar.

Bekijk
Verkocht

Suzuki GSX-R 750

De Suzuki GSX-R 750 is een bijzondere motor, voor de echte liefhhebber! Ondanks zijn leeftijd, is hij nog zo goed als nieuw. De motor heeft weinig kilometers op de teller en heeft nagenoeg geen gebruikssporen. Er is recentelijk groot onderhoud uitgevoerd en er zijn nieuwe banden gemonteerd.  

Bekijk
Bouw Motoren Suzuki GSX - S 1000
Aanbod

Suzuki GSX-S 1000F

Deze net ingereden Suzuki GSX – S 1000F is voorzien van volledig arrowsysteem met bijbehorende mapping. Hierdoor heeft de motor een vermogen van 175 Pk. Dit samen met de quickshifter maakt de motor helemaal af. De motor is ook voorzien van mechanisch cruisecontrol op het handvat.

Bekijk
Aanbod

Suzuki SV 650

De Suzuki SV 650 uit 2016 is een uniek exemplaar met weinig kilometers op de teller. Deze motor is volledig dealer onderhouden, facturen van het onderhoud en een reservesleutel zijn aanwezig.

Bekijk