ONS AANBOD

Op zoek naar een andere motor? Bekijk hier ons aanbod. 
Staat de motor die u zoekt er niet tussen, neem dan ook contact met ons op. Wij zoeken graag met u mee!

Aanbod

Honda CB 900 F HORNET

Op zoek naar een nieuwe en betaalbare motor? De Honda CB 900 bevat nieuwe banden en een kettingset. De motor heeft een onderhoudsbeurt gehad en staat volledig klaar in de showroom voor zijn nieuwe bestuurder.

Bekijk
Aanbod

Suzuki GSX-R 750

De Suzuki GSX-R 750 is een bijzondere motor, voor de echte liefhhebber! Ondanks zijn leeftijd, is hij nog zo goed als nieuw. De motor heeft weinig kilometers op de teller en heeft nagenoeg geen gebruikssporen. Er is recentelijk groot onderhoud uitgevoerd en er zijn nieuwe banden gemonteerd.  

Bekijk
Verkocht

YAMAHA XJ 700 S

De Yamaha XJ 700 S staat rijklaar om het tweede deel van het motorseizoen goed mee af te sluiten!  De Yamaha is voorzien van volledig onderhoud en nieuwe banden om veilig de weg op te gaan. Ben je op zoek naar een goedkope motor om lekker mee te toeren?

Bekijk
Verkocht

BMW R1150RT 2004 Twin Spark

Voor de liefhebbers van toermotoren heeft Bouw Motoren een BMW R1150RT te koop. 

Opties:
-3-delige kofferset
-Elektrisch verstelbaar windscherm
-Handvatverwarming
-Middenbok
-Twin Spark uitvoering

Bekijk
Verkocht

Suzuki GSF Bandit S 650 ABS

De Suzuki Bandit S GSF 650A in de prachtige kleur parelmoer staat gepoetst te wachten op een nieuwe eigenaar. De motor is voorzien van Arrow einddemper, hierdoor heeft hij een prachtig geluid (originele einddemper is aanwezig). Ook zit er ABS op deze motor. De Suzuki wordt geleverd met een originele topkoffer zoals te zien op de foto’s.

Bekijk
Bouw Motoren Suzuki GSX - S 1000
Aanbod

Suzuki GSX-S 1000F

Deze net ingereden Suzuki GSX – S 1000F is voorzien van volledig arrowsysteem met bijbehorende mapping. Hierdoor heeft de motor een vermogen van 175 Pk. Dit samen met de quickshifter maakt de motor helemaal af. De motor is ook voorzien van mechanisch cruisecontrol op het handvat.

Bekijk
Aanbod

Suzuki SV 650

De Suzuki SV 650 uit 2016 is een uniek exemplaar met weinig kilometers op de teller. Deze motor is volledig dealer onderhouden, facturen van het onderhoud en een reservesleutel zijn aanwezig.

Bekijk
Aanbod

Honda CBF 1000A

De Honda CBF 1000A is een goed onderhouden toermotor welke nog jaren mee kan! Deze motor ziet er voor zijn leeftijd uitstekend uit. De motor is voorzien van een ruime topkoffer die ideaal is voor de lange toertochten. Er zijn spiegelverbreders gemonteerd zodat je goed overzicht houdt over de weg.

Bekijk
Verkocht

Suzuki Intruder VZ 800

De Suzuki Intruder VZ 800 is toegevoegd aan ons aanbod! Bekijk dit unieke exemplaar! Deze motor  is nog zo goed als nieuw, op de gehele motor is geen enkel krasje te vinden.  Ook heeft de motor een hele lage kilometerstand en is hij voorzien van goed onderhoud.

Bekijk