ONS AANBOD

Op zoek naar een andere motor? Bekijk hier ons aanbod. 
Staat de motor die u zoekt er niet tussen, neem dan ook contact met ons op. Wij zoeken graag met u mee!

Aanbod

Suzuki GSF Bandit S 650 ABS

Vorige Volgende De Suzuki Bandit S GSF 650A in de prachtige kleur parelmoer staat gepoetst te wachten op een nieuwe eigenaar. De motor is voorzien

Bekijk
Bouw Motoren Suzuki GSX - S 1000
Aanbod

Suzuki GSX-S 1000F

Deze net ingereden Suzuki GSX – S 1000F is voorzien van volledig arrowsysteem met bijbehorende mapping. Hierdoor heeft de motor een vermogen van 175 Pk. Dit samen met de quickshifter maakt de motor helemaal af. De motor is ook voorzien van mechanisch cruisecontrol op het handvat.

Bekijk
Aanbod

Suzuki SV 650

De Suzuki SV 650 uit 2016 is een uniek exemplaar met weinig kilometers op de teller. Deze motor is volledig dealer onderhouden, facturen van het onderhoud en een reservesleutel zijn aanwezig.

Bekijk
Aanbod

Honda CBF 1000A

De Honda CBF 1000A is een goed onderhouden toermotor welke nog jaren mee kan! Deze motor ziet er voor zijn leeftijd uitstekend uit. De motor is voorzien van een ruime topkoffer die ideaal is voor de lange toertochten. Er zijn spiegelverbreders gemonteerd zodat je goed overzicht houdt over de weg.

Bekijk
Verkocht

Suzuki Intruder VZ 800

De Suzuki Intruder VZ 800 is toegevoegd aan ons aanbod! Bekijk dit unieke exemplaar! Deze motor  is nog zo goed als nieuw, op de gehele motor is geen enkel krasje te vinden.  Ook heeft de motor een hele lage kilometerstand en is hij voorzien van goed onderhoud.

Bekijk
Bouw Motoren Ederveen Quad LTZ 400
Verkocht

Suzuki LTZ 400

Nieuw in de verkoop, quad Suzuki LTZ 400. Deze gepoetste quad is in heel goede staat en heeft net volledig onderhoud gehad. Ook is de quad voorzien van nieuwe voorbanden.

Bekijk