ONS AANBOD

Op zoek naar een andere motor? Bekijk hier ons aanbod. 
Staat de motor die u zoekt er niet tussen, neem dan ook contact met ons op. Wij zoeken graag met u mee!

Aanbod

Suzuki SV 650

De Suzuki SV 650 uit 2016 is een uniek exemplaar met weinig kilometers op de teller. Deze motor is volledig dealer onderhouden, facturen van het onderhoud en een reservesleutel zijn aanwezig.

Bekijk
Aanbod

Honda CBF 1000A

De Honda CBF 1000A is een goed onderhouden toermotor welke nog jaren mee kan! Deze motor ziet er voor zijn leeftijd uitstekend uit. De motor is voorzien van een ruime topkoffer die ideaal is voor de lange toertochten. Er zijn spiegelverbreders gemonteerd zodat je goed overzicht houdt over de weg.

Bekijk
Verkocht

Suzuki Intruder VZ 800

De Suzuki Intruder VZ 800 is toegevoegd aan ons aanbod! Bekijk dit unieke exemplaar! Deze motor  is nog zo goed als nieuw, op de gehele motor is geen enkel krasje te vinden.  Ook heeft de motor een hele lage kilometerstand en is hij voorzien van goed onderhoud.

Bekijk
Bouw Motoren Ederveen Quad LTZ 400
Verkocht

Suzuki LTZ 400

Nieuw in de verkoop, quad Suzuki LTZ 400. Deze gepoetste quad is in heel goede staat en heeft net volledig onderhoud gehad. Ook is de quad voorzien van nieuwe voorbanden.

Bekijk
Verkocht

Yamaha Virago 750

Opnieuw een chopper in de verkoop! Deze motor heeft een hele lage kilometerstand, ziet er netjes uit en rijdt heel comfortabel.

Bekijk
Suzuki Intruder Bouw Motoren Ederveen
Aanbod

Suzuki Intruder VS800 GL

Voor de liefhebber van choppers heeft Bouw Motoren een schitterende Suzuki Intruder te koop. Deze motor heeft een laag frame waardoor velen makkelijk bij de grond kunnen komen! Kom langs in onze showroom en beoordeel zelf deze prachtige motor.

Bekijk