OVER BOUW MOTOREN

Bouw Motoren is een nieuwe, frisse onderneming gericht op reparatie, onderhoud en verkoop van motoren. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje in onze showroom!

Bouw Motoren voor reparatie onderhoud verkoop

EVEN VOORSTELLEN

Een eigen onderneming starten is een grote wens die voor mij werkelijkheid is geworden!

Mijn naam is Ben Bouw. Ik ben begonnen als monteur, opgegroeid tot werkplaats-chef en na 16 jaar sleutelervaring in 2020 mijn eigen bedrijf Bouw Motoren  gestart.  

Ik richt mij graag op alle soorten onderhoud, reparatie en verkoop van verschillende motoren en merken. Motorrijden is één van mijn grote hobby’s. Deze enthousiasme draag ik graag over aan mijn klanten!

REPARATIE & ONDERHOUD

Bouwmotoren is een universeel onderhoudsbedrijf voor motoren, crossmotoren en quads. U kunt bij ons  terecht voor elk merk en type motor. Gaat het mis, en heeft u schade? Ook dan bent u bij Bouw Motoren aan het juiste adres. Uw hobby is onze passie! 

VERKOOP

Bent u op zoek naar een andere motor? Wilt u uw eigen motor verkopen? Of heeft u advies nodig bij de aanschaf van een andere motor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Natuurlijk bent u altijd welkom in de showroom, de koffie staat voor u klaar!